Rreth Nesh

Rreth Nesh

Profili i kompanisë

Mingxing Electronic (Dongguan) Co., Ltd. u themelua në gusht 1998 dhe ndodhet në Parkun Industrial Xia Yicun, Shijie Town, Dongguan City, Provinca Guangdong, Kinë, Ne jemi një prodhues i produkteve të stampimit metalik dhe komponentëve elektronikë, të specializuar në prodhimin e metaleve produkt ose pajisje për transformatorë me frekuencë të lartë dhe të ulët dhe në prodhimin e materialit izolues për transformatorë dhe pajisje elektronike.Produktet tona përdoren gjerësisht në pajisjet moderne të telekomunikacionit dhe pajisjet elektronike shtëpiake.

Menaxhimi total i cilësisë, kënaqësia e klientit

Duke iu përmbajtur motos së biznesit "Menaxhimi i cilësisë totale, kënaqësia e klientit", ne kemi krijuar një marrëdhënie biznesi afatgjatë dhe reciprokisht të dobishme me ndërmarrjet e mëdha dhe të mesme.Ne bashkëpunojmë me ta në zhvillimin dhe dizajnimin e produkteve në mënyrë që të mund të përparojmë së bashku.Ne kemi fituar reputacion të mirë nga klientët tanë për cilësinë, teknologjinë dhe shërbimin tonë të mirë.

Makinë formimi CNC

Makinë derdhur CNC

Projektor

Projektor

Makinë për gdhendje me CNC

Makinë për gdhendje me CNC

E pajisur me teknologji të avancuar

Me teknologjinë dhe përvojën tonë të avancuar, ne jemi në gjendje të dizajnojmë dhe zhvillojmë një produkt të ri dhe të bëjmë mostra sipas kërkesave të klientit, të përpunojmë sipas mostrave ose të përpunojmë duke përdorur materialet e ofruara nga klientët.Të gjitha këto mund të sigurojnë që ne të mund të përmbushim nevojat dhe dëshirat e klientëve tanë dhe të tregut.

Na kontaktoni sot

Cilësia dhe aftësia jonë e prodhimit mund të plotësojnë kërkesat e klientit.Ende ka një rrugë të gjatë për të bërë për ne.Ne duhet të përmirësojmë vazhdimisht cilësinë dhe teknologjinë tonë dhe të na përsosim në çdo anë.

E pajisur me teknologji të avancuar

Qëllimi i ndërmarrjes

Kënaqësi të konsumatorëve

Koncepti i biznesit

Menaxhimi i cilësisë i përfshirë plotësisht, përmirësimi i vazhdueshëm, kënaqësia e klientëve

Strategjia e talenteve

Kompania punëson talente në bazë të objektivit për të realizuar efikasitet të lartë me pagë të lartë të paguar për këto talente.

Politika e cilësisë

I orientuar nga klienti, cilësia së pari

Duke bashkuar urtësinë dhe përpjekjet e masës, duke ndjekur përsosmërinë!

Objektivi i cilësisë

Shkalla e kalimit të dërgesës së produktit është ≥98% ndërsa shkalla e arritjes së afatit të dorëzimit të produktit është ≥96%