За нас

За нас

Профил на компанијата

Mingxing Electronic (Dongguan) Co., Ltd. е основана во август 1998 година и се наоѓа во индустрискиот парк Xia Yicun, градот Shijie, градот Dongguan, провинцијата Гуангдонг, Кина, Ние сме производител на производи за печат на метал и електронски компоненти, специјализирани за производство на метал производ или хардвер за трансформатори со висока и ниска фреквенција и за производство на изолационен материјал за трансформатори и електронски апарати.Нашите производи се широко користени во модерна телекомуникациска опрема и домашни електронски апарати.

Управување со тотален квалитет, задоволство на клиентите

Придржувајќи се до деловното мото „Управување со тотален квалитет, задоволство на клиентите“, воспоставивме долгорочна и взаемно корисна деловна врска со големите и средни претпријатија.Ние соработуваме со нив при развивање и дизајнирање производи за да можеме заедно да напредуваме.Добивме добра репутација од нашите клиенти за нашиот квалитет, технологија и добра услуга.

CNC машина за калапи

ЦПУ машина за калапи

Проектор

Проектор

CNC машина за гравирање

CNC машина за гравирање

Опремен со напредна технологија

Со нашата напредна технологија и искуство, ние сме во состојба да дизајнираме и развиваме нов производ и да правиме примероци според барањата на клиентите, да обработуваме според примероците или да обработуваме користејќи ги материјалите обезбедени од клиентите.Сето ова може да обезбеди дека можеме да ги задоволиме потребите и желбите на нашите клиенти и на пазарот.

Контактирајте со нас денес

Нашиот квалитет и производствена способност можат да ги задоволат барањата на клиентите.Сè уште има долг пат пред нас.Мораме постојано да го подобруваме нашиот квалитет и технологија и да не усовршуваме од секоја страна.

Опремен со напредна технологија

Цел на претпријатието

Задоволство на клиентите

Бизнис концепт

Целосно вклучен менаџмент на квалитет, континуирано подобрување, задоволство на клиентите

Стратегија за таленти

Компанијата вработува таленти врз основа на целта за да оствари висока ефикасност со висока плата исплатена за овие таленти.

Политика за квалитет

Ориентиран кон клиентот, пред се квалитетот

Здружување на мудроста и напорите на масата, следење на извонредност!

Цел за квалитет

Стапката на пропусница за испорака на производот е ≥98% додека стапката на постигнување на терминот за испорака на производот е ≥96%