• Мингсинг-фабрика-влезна врата
  • Погон-канцеларија
  • Растенија-пред-бирото

Mingxing Electronic (Dongguan) Co., Ltd. е основана во август 1998 година и се наоѓа во индустрискиот парк Xia Yicun, градот Shijie, градот Dongguan, провинцијата Гуангдонг, Кина.Ние сме производител на производи за печат на метал и електронски компоненти, специјализирани за производство на метални производи или хардвер за трансформатори со висока и ниска фреквенција и за производство на изолационен материјал за трансформатори и електронски апарати.Нашите производи се широко користени во модерна телекомуникациска опрема и домашни електронски апарати.

Нашите дела

Обиколка на фабриката

Итерација бизнис модел платно маркетинг влечење светиот грал серија А финансирање.Фокус на акции за акцелератор за партнерство на пазарот за успех.

Гледај Повеќе
  • CNC машина за гравирање
  • Машина за мелење
  • Проектор
  • ограничување на квалитетот
  • Работилница за штанцување б
  • Работилница за штанцување
  • Магацин
  • CNC машина за калапи