Flere vanlige metoder for overflatebehandling av aluminium i presisjonsbearbeiding av maskinvare

utrgf

1.Polering:Det kan overvinne defekter, fjerne grader og gjøre overflaten lys.

2.Sandblåsing:Hensikten med presisjonsmetallbearbeiding av aluminiumsoverflatebehandling er å overvinne og dekke opp noen defekter i aluminiumslegering under bearbeiding og oppfylle noen spesielle krav fra kunder for produktutseende.Det er glasssand, wolframsand, etc., som viser forskjellige følelser, som ligner på den grove og tørre teksturen til malt glass, og finsandform kan også vise høykvalitetsprodukter.

3.Galvanisering:relativt vanlig, og det er også en behandlingsprosess med galvanisering etter polering.

4.Veining:det er en behandlingsmetode for gjenbearbeiding etter formdannelse, og mønsteret behandles av dreiebenk.Den voksne kroppen viser veldig regelmessige teksturegenskaper.

5.Tørk mønster:det kalles wire drawing, og ytelsen ligner på bilmønsteret, som er glatt og kontinuerlig på overflaten.Forskjellen er at bilmønsteret er sirkulært mønster, og tørkemønsteret er lineært mønster.

6. Oksidasjon(farging): aluminium overflatebehandling oksidasjon kan brukes på to måter for å forbedre fysiske egenskaper og oppnå formålet med farging.Vi ser ofte noen navneskilt av metall, hvor produktet eller firmalogoen har skråstilte eller rette filiformede striper.Dette er kanten av broderiprosessen, lik polerings- og galvaniseringseffekten, men behandlingsmetoden er annerledes, og effekten er annerledes.Behandlingsmetoden er mekanisk prosessering, som viser en veldig lys og lys effekt.


Innleggstid: 16. februar 2023