Kjennetegn ved metallstempling

Maskinvarestemplingsdel, også kalt metallstemplet del, er en slags vanlige metallbearbeidingsdeler i metallmaterialebehandling, maskineri og utstyrsindustrien.Bruken er også veldig bred, som dekker bilindustrien, elektronikk, medisinsk utstyr og andre presisjonsindustrier.Stemplingsformer, stemplingsmaskiner og utstyr og stemplingsråvarer utgjør de tre grunnleggende elementene for bearbeiding.Her vil vi snakke om stemplingsdelenes behandlingsegenskaper:

SVA (1)

1. Siden metallstempling generelt ikke har noen forkant og bruker mindre råvarer, trenger den ikke annet oppvarmingsutstyr, er metallstempling en slags ideelle behandlingsmetoder som ikke bare kan telle materialer, men også er miljøvern og energisparing.På grunn av disse utmerkede egenskapene har metallstemplingsdeler vanligvis fordelen med lavere kostnader.
2. Når det gjelder stemplingsbehandling, fordi stemplingsformen sikrer presisjonen av spesifikasjonen og utseendedesignen for de stemplede delene, er det i tillegg ikke lett å ødelegge prosessytelsen til de stemplede delene, levetiden til stanseformen er lengre!

SVA (2)

3. Maskinvarestempling har høy behandlingseffektivitet.Siden den faktiske driften av metallstempling er enkel og praktisk, er stemplingproduksjon veldig enkelt å fullføre automatiseringsteknologi og mekanisk automatisering.Dette er fordi metallstempling er avhengig av stemplingsmaskiner og utstyr og stemplingsdyser for å utføre behandlingen.Vanligvis kan den generelle pressemaskinen gjøre dusinvis av slag per minutt i arrangementsfrekvens, og for høyhastighets arbeidspressemaskinen kan den nå tusen slag per minutt, og hvert stemplingsslag kan produsere en stemplingsdel med høy produksjonseffektivitet.

4. Stabil produktkvalitet og god utskiftbarhet.Produktene produsert ved maskinvarestempling vil ha mindre faktorer som påvirker produktkvalitetsendringer og også ha lav grad av skade.Noen faktorer kan ta passende tiltak for å korrigere, slik at kvaliteten på produktet kontrolleres innenfor det ideelle området, noe som betyr at stabiliteten til produktkvaliteten kan bestemmes av dets utskiftbarhet.God utskiftbarhet er den grunnleggende bestemmelsen av samlebåndsmasseproduksjon.Samtidig bidrar det også til produktvedlikehold og utskifting.


Innleggstid: Nov-03-2023